SON DAKİKA

Her şey onun sayesinde oldu...

06 Haziran, 2023 07:37 Güncelleme: 06 Haziran, 2023 07:37 Her şey onun sayesinde oldu...

Futbola 9 yaşında Kdz. Ereğli Belediyespor’da başlayan Ebru Topçu, Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Futbola 9 yaşında Kdz. Ereğli Belediyespor’da başlayan, ardından milli takım ve Galatasaray Kadın Futbol takımı forması giyen Ebru Topçu; Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek hasret giderdi. Ebru Topçu, Başkan Posbıyık’a “67-Halil Posbıyık” yazılı Galatasaray forması hediye etti.
 
 
"EBRU TOPÇU, İLK GÖZ AĞRILARIMDAN"
2004 yılında Şalvarspor – Alyazmalıspor gösteri maçı ile başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol takımı serüveninde ilk kurulan futbol takımının önemli parçalarından olan milli takım ve Galatasaray Kadın Futbol takımı forması giyen Ebru Topçu, Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek hasret giderdi. Ziyarette yer alan Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık da Ebru Topçu’yu başarılarından dolayı kutlayarak, tüm kadın sporcularla gurur duyduklarını ifade etti.
 
 
GALATASARAY FORMASI HEDİYE ETTİ
Ziyarette Ebru Topçu, Başkan Posbıyık’a “67-Halil Posbıyık” yazılı Galatasaray forması hediye ederken; Başkan Posbıyık ise Ebru Topçu’ya 2004 yılında başlayan Kadın Futbol takımı serüvenini anlatan ‘Şalvarspor’dan Alyazmalıspor’dan Süper Lige, Milli Takıma” fotoğraf albümünü hediye etti.
 
 
"GURURUMUZ"
Ören Mahallesi’nde arkadaşları ile futbol oynarken, henüz 9 yaşında Kdz. Ereğli Belediyespor tarafından kurulan kadın futbol takımı seçmelerine katılan Ebru Topçu ile sarılan Başkan Halil Posbıyık, “Ebru Topçu bizim gururumuz. İlk göz ağrısı sporcularımdan. Kendisinin başarıları ile gurur duyuyorum.” dedi.
 
 
"BAŞKANIMIZIN KADIN FUTBOLUNDA EMEĞİ ÇOK"
Ebru Topçu ise Başkan Halil Posbıyık’ın kadın futbol takımı kurmasının ardından hayatının değiştiğini belirterek şunları söyledi: “Bugün 100 ’üncü milli maçıma çıkabildiysem, Galatasaray’da forma giyiyorsam O'nun sayesinde oldu. 2005 yılında kadın takımını kurmasaydı, ben asla bugünlere gelemeyecektim. Kendisine, tüm kadın sporcular adına teşekkür ediyorum.” Ziyaret sonunda Başkan Posbıyık Ebru Topçu’ya sarılırken duygusal anlar yaşadı.
Yorum Ekle