SON DAKİKA

HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİM MEMNUNİYETİMİZ

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Sarıkorkmaz, Müftü, Uzunçayır ve Kavaklık Mahalle muhtarları tarafından düzenlenen kahvaltıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 08 Aralık, 2013 12:53 Güncelleme: 08 Aralık, 2013 12:53 HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİM MEMNUNİYETİMİZ

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Sarıkorkmaz, Müftü, Uzunçayır ve Kavaklık Mahalle muhtarları tarafından düzenlenen kahvaltıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Posbıyık, “Ereğli artık 31 mahallesi olan 120 bin nüfuslu büyük bir kent. Biz Ereğli’yi büyütüyoruz. Hizmet noktasında hiçbir sıkıntımız yok. Muhtarlarımızla sürekli iletişim içerisindeyiz. Bu son dönemde yetkiyi başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize yetkiyi dağıttık. Bürokrasiyi ortadan kaldırdık ve bunun neticesini gördük. Çok büyük hizmetler yapıldı Ereğli’ye”dedi.

Başkan Posbıyık, beraberinde Başkan Yardımcısı Özkan Özayğcı, daire müdürleri ve birim amirleri ile birlikte Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk, Kavaklık Mahalle Muhtarı Nazif Kaplan, Uzunçayır Mahalle Muhtarı Şaban Özcan ve Müftü Mahallesi Muhtarı Akın Ateş tarafından düzenlenen kahvaltıda Mahalle Muhalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

MAHALLELERDE İYİ BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ YAŞADIK

Sarıkorkmaz Mahallesi’nde gerçekleştirilen kahvaltı sonrasında bur konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ise, belediyenin bütün mahallelerde iyi bir çalışma dönemi geçirdiğinin altını çizerek şunları söyledi: Bizi bu güzel günde biraraya getiren muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.  Geçekten bizleri başkanımız olsun başkan yardımcılarımız olsun, müdürlerimiz olsun bütün personel olsun bizi her zaman kucakladı. Belediyeye gittiğimizde her türlü konuda ilgileniyorlar. Aciliyet sırasına göre 31 mahallemizde de çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerde güzel hizmetler oluyor. İsteklerimiz ve eksiklikler bitmez. Yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde hiçbir şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum.”

HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİM MEMNUNİYETİMİZ

Başkan Posbıyık ise Ereğli ve ülkenin geleceği için birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayarak “ Ereğli artık 31 mahallesi olan 120 bin nüfuslu büyük bir kent. Biz Ereğli’yi büyütüyoruz. Hizmet noktasında hiçbir sıkıntımız yok. Muhtarlarımızla sürekli iletişim içerisindeyiz. Bu son dönemde yetkiyi başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize yetkiyi dağıttık. Bürokrasiyi ortadan kaldırdık ve bunun neticesini gördük. Çok büyük hizmetler yapıldı Ereğli’ye. Birçok belediye işçisinin memurunun maaşını veremez durumda. Biz güçlü birlik belediyeyiz.  Sadece bu sene 76 bin ton sıcak asfalt döktük, 200 bin metrekarede emisyon asfalt döktük. Bizim çapımızdaki belediyelerde bunun örneği yoktur. Bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın memnuniyeti bizim memnuniyeti. Biz işimizi yaparız. Ereğli’nin ve üalkemizin geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” dedi.

 

Yorum Ekle