SON DAKİKA

HALK EVLERİYLE GURUR DUYUYORUM

Kdz.Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halkevi resim, makine ve el nakışı, iğne oyası ve tel kırma kursiyerleri tarafından AKM’de sergi açıldı. 17 Şubat, 2014 10:57 Güncelleme: 17 Şubat, 2014 10:57 HALK EVLERİYLE GURUR DUYUYORUM

Kdz.Ereğli  Belediyesi Cumhuriyet Halkevi  resim, makine ve el nakışı, iğne oyası ve tel kırma kursiyerleri tarafından AKM’de sergi açıldı.

Sergi açılışına Başkan Posbıyık eşi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Şahin, belediye meclis üyeleri,  Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarları ile kursiyerler ve aileleri katıldı.

EĞİTİM YUVASI OLDU

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Şahin yaptığı konuşmasında Belediyenin yeni açtığı Cumhuriyet Halk Evleri ile halk eğitim merkezinin yükünün yüzde 95’ini aldığını ve Ereğli’ye çok önemli bir hizmet verdiğini belirterek Başkan Posbıyık’a teşekkür etti.

HALKEVLERİYLE GURUR DUYUYORUM

Başkan Posbıyık ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi: Zaman zaman Halkevine gidiyorum. Ziyaret ediyorum sohbet ediyoruz. O kadar mutlu oluyorum ki…  Şuanda 14 ayrı branşta 400 kursiyerimize hizmet veriyoruz. Binlerce kursiyerimize eğitim verildi. Bunu yaparken ilçe milli eğitim müdürlüğümüz ve halk eğitim merkezimiz bize sonsuz destek veriyor. Öğrenmenin yaşı yok. Şimdi halkımızın talepleri üzerine yakın zamanda Kepez’de yaptığımız Halkevi’nin de açılışını yapacağız. Bir eğitim yuvası haline gelen halkevlerimizi gördükçe  gurur duyuyorum. Buradaki sergide de el emeği göz nurlarını ortaya koyan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.”

 

Yorum Ekle