SON DAKİKA

GÜLÜÇ'TE HALEF - SELEF BİR ARADA

AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz, 30 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Yılmaz, belde de esnaf ve ev ziyaretlerini gerçekleştiriyor. 14 Şubat, 2014 10:59 Güncelleme: 14 Şubat, 2014 10:59 GÜLÜÇ'TE HALEF - SELEF BİR ARADA

AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz, 30 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandırdı.  Yılmaz, belde de esnaf ve ev ziyaretlerini gerçekleştirirken Belde Başkanı Hasan Polat ve partililerle birlikte AK Parti Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör'ü makamında ziyaret etti. 

Gülüç halkı tarafından sevilen, takdir edilen ve üç dönem Gülüç belediye başkanı seçilen Aydın Güngör bu dönem belediye başkanlığına aday olmayacağını açıklamıştı. AK Part'nin 30 Mart Yerel yönetimler seçimleri için Gülüç'ten aday gösterdiği İsmail Yılmaz beraberindeki heyet ile birlikte usta başkan Güngör'ü makamında ziyaret etti. Usta başkan Güngör ile Yılmaz'ın bir araya gelmesi "Halef ve Selef bir arada omuz omuza" yorumlarını beraberinde getirdi. 

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Güngör, Gülüç'te gerçekleşen çalışmalarını ve devam eden projelerini selefi ile paylaşırken; "Bundan sonrada partimizin ve sizlerin yanında olacağız. Birlikte başaracağız."dedi.

Yılmaz, belde de gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ederek, Gülüç’ün çok önemli bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, yapacağı hizmetlerde herkesin takdir edeceği belediye başkanı olacağını söyledi.

Belde Başkanı Hasan Polat ve Yönetim Kurulu ile birlikte Gülüç’te AK Parti’de her zaman halka hizmet yarışının olacağını söyleyen Yılmaz, Gülüç’ün gelişimine, büyümesine katkı sunacak çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

Yılmaz, ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile misafir edilmesinin ardından, sıkıntıları dinliyor.

Yılmaz, güzel hizmetler için çok çalışacağını dile getirerek, “30 Mart’tan sonra verdiğimiz sözleri uygulamaya başlayacağız. Bu yönde çalışmalarımızı yapıyoruz.” dedi.

Yorum Ekle