SON DAKİKA

Göztepe Spor Yaz Okulları Sertifika Töreni yapıldı...

Kdz.Ereğli Göztepe Spor tarafından düzenlenen Yaz Okulları Sertifika Töreni görkemli şekilde yapıldı. 15 Ağustos, 2022 12:54 Güncelleme: 15 Ağustos, 2022 12:54 Göztepe Spor Yaz Okulları Sertifika Töreni yapıldı...

Kdz.Ereğli Göztepe Spor tarafından düzenlenen Yaz Okulları Sertifika Töreni görkemli şekilde yapıldı.
Törene Kdz.Ereğli Belediye Başkanı M. Tayyar Mendeş, İlçe gençlik ve spor müdürü Adem Çelik, İş adamı ve Akınspor Onursal Başkanı İ.Akın Katı, Meclis Üyeleri Yahya Çakır , Fuat Ulaş, Akınspor Kulüp Başkanı Reşat Pala ve Kulüp Antrenörü İsmail Yalçın Katıldılar.

Açılış Konuşmasında Kdz .Ereğli Göztepe Spor Kulüp Başkanı Uğur Yalçın ;

Göztepe Spor Kulübü Futbol Okulları’nın amacı öncelikle iyi insan, sonrasında ise iyi sporcu yetiştirmektir. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılması temel hedefimizdir.
İçinde bulunduğumuz ve gelecek yıllarda, kulübümüzün ve bölgemizin, Sporcu ihtiyaçlarına cevap verecek teknik, taktik ve mental olarak hazırlanmış sporcuların yetiştirilebilmesindeki ilk basamak spor okullarıdır. Bu bilinçle KDZ Ereğli Göztepe Spor Kulübü Yaz Okulları çeşitli yaş gruplarında, sporcuların fizyolojik özelliklerini dikkate alarak hazırlanmış antrenman programları ile çocukların bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlar. Okul çağındaki çocukların oyun ihtiyaçlarının en üst düzeyde olduğunu düşünürsek kulübümüz oyun formatında hazırlanmış antrenman programları ile çalışmalarını yaz boyunca sürdürmüş ve tamamlamıştır.
Çocuklarımızın bedensel gelişimleri ile birlikte ahlaki gelişimine de emek harcayan antrenörlerimiz Fuat Günay, Ömer Faruk Kurt, Anıl Kayacık, Furkan Men, Oğuz Yalçın ve Murat Yıldızı kutluyorum. Göztepe Spor Kulübü Yaz Okullarına katılan sporcularımızı alkışlıyor, velilerimize ve bizi yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize de teşekkür ediyorum

Törende konuşan Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı M.Tayyar Mendeş;

konuşmasında sporculara ve ailelerine Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ın selamlarını ve sevgilerini ileterek yaz okuluna katılan sporcuları,antrenörleri ve onlara destek olan ailelerini kutladı.

Törende Akınspor Onursal Başkanı Akın Katı tarafından sporculara dondurma ikramında bulunuldu.

Yorum Ekle