SON DAKİKA

Girdap Operasyonu: 8 Gözaltı

"Girdap" adlı operasyon kapsamında Zonguldak genelinde 8 şüpheli gözaltına alındı. 16 Kasım, 2022 07:49 Güncelleme: 16 Kasım, 2022 07:49 Girdap Operasyonu: 8 Gözaltı

 

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinasyonunda 50 ilde, nitelikli dolandırıcılık ve mali suç gruplarına yönelik başlatılan "Girdap" adlı operasyon kapsamında Zonguldak genelinde 8 şüpheli gözaltına alındı.

 

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, ülke genelinde eş zamanlı yapılan "Girdap" kod adlı operasyon ile ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde Ekonomik Suçlarla Mücadele alanına yönelik olarak 15.11.2022 günü ülke genelinde “GİRDAP” kod isimli eş zamanlı operasyon planlanmıştır.

Söz konusu operasyon kapsamında ilimiz KOM Şube Müdürlüğü tarafından Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda “Tefecilik” Suçundan (9) şahıs hakkında yakalama ve gözaltına alma kararı alınmış olup, şüphelilerden 8’i yakalanmıştır.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada boş senetler, alacak-verecek çizelgesi, bir miktar uyuşturucu madde, (6) adet MKE yapımı 9mm çapında tabanca mermisi, (1) adet kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait (16) adet fişek ele geçirilmiştir.

 

Yorum Ekle