SON DAKİKA

EVİ YANAN AİLEYE KIZILAY'DAN YARDIM

Ereğli'de geçtiğimiz gün evi yanan Şefik Kaymaz' a Kızılay tarafından eşya yardımı yapıldı. 28 Aralık, 2013 11:07 Güncelleme: 28 Aralık, 2013 11:07 EVİ YANAN AİLEYE KIZILAY'DAN YARDIM

Ereğli'de geçtiğimiz gün evi yanan Şefik Kaymaz' a Kızılay tarafından eşya yardımı yapıldı.

Ereğli'de geçtiğimiz gün Filtepe Sokak üzerinde Şefik Kaymaz'a ait evde sobadan çıktığı belirtilen yangın sonrasında 11 kişilik aile sokakta kalmıştı. Yaşanan olaydan sonra Şefik Kaymaz ve ailesine ilk yardım elini uzatan kurum Kızılay oldu. Ankara Kızılay ve Afet Koordinasyon müdürlüğünden gönderilen yatak, yorgan, soba, battaniye ve mutfak eşyaları bugün Şefik Kaymaz' a teslim edildi.

Yapılan yardım ile ilgili olarak basın mensuplarına açıklamada bulunan Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay "Bundan 3 gün önce Ereğli Müftü Mahallesi Filtepe sokak üzerinde Şefik Kaymaz'a ait ev yanmış olup kendisine Ereğli Kızılay Şube başkanlığı ve Afet Koordinasyon merkezi müdürlüğünce yatacak ve mutfak malzemeleri gibi bazı eşyalar temin edilmiştir. Kızılay olarak bugün bunları kendisine teslim ediyoruz" dedi.

Yangında evi tamamen yanan Şefik Kaymaz ise kendisine yardım edilmesini istediğini ve kış günü sokakta kaldığını söyledi.

Yorum Ekle