SON DAKİKA

EVEDER, Kılıçdaroğlu’na 2 dosya sundu

Ereğli ki Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Derneği (EVEDER) yönetimi tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’na, çeşitli taleplerin yer aldığı iki dosya verildiği bildirildi. 16 Ocak, 2022 08:30 Güncelleme: 16 Ocak, 2022 08:30 EVEDER, Kılıçdaroğlu’na 2 dosya sundu

Karadeniz Ereğli ilçesinde, Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Derneği yönetimi tarafından 12-13 Ocak’ta, Kdz. Ereğli ve Zonguldak’ta bir takım temaslar ve ziyaretler gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na dosyalar sunulduğu kaydedildi.

EVEDER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Boy, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak’ta bir araya geldiği muhtarlar, il genelindeki kanaat önderleri, partililer ve sivil toplum kuruluşları ile Dedeman oteldeki toplantıda yer aldıklarını söyledi.

Toplantının ardından, EVEDER yönetimi olarak hazırladıkları dosyaları Kılıçdaroğlu’na verdiklerini anlatan Başkan Boy; “İlk dosyamız intibak yasası ikinci dosyamızda diş implantları ile ilgili konuları kendilerine sunduk. Üyelerimizin ve emeklilerimizin sorunlarını dile getirdik. Kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Timuçin ÖZAT

Yorum Ekle