SON DAKİKA

Ereğli'de vatandaşlar sokaklara döküldü

Ereğli'de vatandaşlar sokaklara döküldü 23 Kasım, 2022 03:15 Güncelleme: 23 Kasım, 2022 03:15 Ereğli'de vatandaşlar sokaklara döküldü

Edinilen ilk bilgilere göre, Marmara’da hissedilen saat 04.08’de Düzce-Sarıdere Gölyaka mevkisinde 5.90 mevkisinde deprem meydana geldi.

6,5 kilometre derinlikte meydana gelen ve İç Anadolu ve Marmara Bölgesinde hissedilen deprem, Karadeniz Ereğli’de de hissedildi.

Karadeniz Ereğli'de de bazı vatandaşlar deprem anında yaşadıkları korku ile birlikte evlerini terk etti. Vatandaşlar evlerinden aldıkları battaniye ve yastıklarla arabalarına binerek uyumaya çalıştı. Bazı vatandaşlar ise çocukalrı ile indikleri sokakta korkulu gözlerle beklemeye başladı.

KAYMAKAM YAPICI; ESKİ BİNADA ÇATLAK MEYDANA GELDİ

Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı  yaptığı açıklamada, Bölücek Mahallesinde Mehmet Yıldırım’a ait eski bir binada çatlak meydana geldiğini belirterek, “Evinde çatlak oluşan ve içeri girmekten korkan vatandaşımız durumu '112 Acil'e bildirmiş. Şu anda Afad ve itfaiye ekiplerimiz de olay mahallinde çok şükür can ve mal kaybı yok” dedi.

Yorum Ekle