SON DAKİKA

Ereğli'de uygulama ve denetimlerde 5 Şüpheli şahıs yakalandı

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce bayram tedbirleri kapsamında yapılan uygulama ve denetimlerde ilçe merkezinde (5) şüpheli şahıs yakalandı. 23 Nisan, 2023 08:19 Güncelleme: 23 Nisan, 2023 08:19 Ereğli'de uygulama ve denetimlerde 5 Şüpheli şahıs yakalandı

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce bayram tedbirleri kapsamında yapılan uygulama ve denetimlerde ilçe merkezinde (5) şüpheli şahıs yakalandı.

• Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince İ.K isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiştir. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

• Asayiş Büro Amirliği ekiplerince R.K isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

• Çarşı Mahalle Bekçilerince U.Ç isimli şüpheli şahısların üzerinde ve aracında yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjör, 1 adet fişek, Trafik ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince C.K ve İ.A.K şahısların üzerinde ve aracında yapılan aramada; 1 adet bıçak ve 1 adet muşta ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslara 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

Yorum Ekle