SON DAKİKA

Ereğli'de Türk Polis Teşkilatının 178. Yılı Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yılı, Kahramanmaraş merkezli depremler ile 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler nedeniyle 178'inci yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Karadeniz Ereğli’de de sade bir törenle Atatürk Anıtı önünde kutlandı. 10 Nisan, 2023 15:33 Güncelleme: 10 Nisan, 2023 15:33 Ereğli'de Türk Polis Teşkilatının 178. Yılı Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yılı, Kahramanmaraş merkezli depremler ile 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler nedeniyle 178'inci yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Karadeniz Ereğli’de de sade bir törenle Atatürk Anıtı önünde kutlandı.
Devrim Bulvarı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene, Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, personeli ile beraber Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı şöylendi. Bu sırada göndere türk bayrağı çekildi. Tören bitiminde ise Ünlü, tebrikleri kabul etti.
Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene Kaymakamlık ve Belediye Birim Amirleri, Jandarma, İtfaiye ve Zabıta unsurları yanı sıra az sayıda Sivil Toplum Kurulu Temsilcisi ile AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt ve İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu ve Yönetim Kurul Üyeleri katıldı.
10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Yıldönümü nedeniyle; Kestaneci ve Kemer Mahallelerindeki mezarlıklara gidilerek şehitler için kabirleri başında dua edilecek. Saat 14.15’te de Ali Molla Camisi’nde şehitler için Mevlid-i Şerif okunacak.

Yorum Ekle