SON DAKİKA

Ereğli'de silahlı kavga: 1 Ölü

Ereğli'de silahlı kavga: 1 Ölü 20 Mart, 2023 12:44 Güncelleme: 20 Mart, 2023 12:44 Ereğli'de silahlı kavga: 1 Ölü

 

Karadeniz Ereğli'de meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Ölen 33 yaşındaki Fevzi Altay’ın vücuduna 9 mermi isabet ettiği öğrenildi.
Olay ilçeye bağlı Belen Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre 112 Acil Durum müdürlüğü merkezine bir kişinin silahla yaralandığı ihbarının yapılması üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yola çıkan sağlık ekipleri, kendilerini durduran sivil araç ile getirilen 33 yaşındaki Fevzi Altay’ı ambulansa aldı. İlk müdahalesi yapılan Fevzi Altay özel Echomar hastanesine getirildi. Vücuduna 9 mermi isabet eden Fevzi Altay, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

AĞABEY GÖZALTINA ALINDI…
Olayda yaralı Fevzi Altay’ı sağlık ekiplerine teslim eden aracın sahibi ve aynı zamanda Fevzi Altay’ın ağabeyi N. Altay, hastane önünde polisler tarafından gözaltına alındı. Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan N. Altay ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. İki kardeşin daha önce de kavga ettikleri ve birbirlerini bıçakla yaraladıkları ve aralarında husumet olduğu öğrenildi.

ARAÇTA MERMİ KOVANI VE ÇEKİRDEK BULUNDU…
Diğer yandan olay yeri inceleme ekipleri, N. Altay’ın kardeşini ambulansa teslim ettiği otomobilde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde boş kovan, mermi çekirdeği bulunduğu ve kan tespit edildiği öğrenildi.
Cinayeti kardeşi Fevzi Altay ile aralarında husumet olan N. Altay’ın işlediği iddiasıyla gözaltına alındığı ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Yorum Ekle