SON DAKİKA

Ereğli’de 3 ayrı trafik kazası: 1 Yaralı...

Ereğli’de meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında bir kişi yaralandı. 07 Aralık, 2022 21:15 Güncelleme: 07 Aralık, 2022 21:15 Ereğli’de 3 ayrı trafik kazası: 1 Yaralı...

Karadeniz Ereğli’de meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı şahıs olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 6 araç ve bir motosikletin karıştığı kazada araçlarda ve otomobillerde hasar meydana geldi.

İlk kaza, ilçeye bağlı Kepez Mahallesi Prof. Dr. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aynı istikamette seyir halindeki iki otomobil ve motosiklet çarpıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar kazada yaralanan motosiklet sürücüsü için 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsüne yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansa alarak hastaneye kaldırırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

İkinci kaza, ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yayaya yol vermek için duran araç ile birlikte altı araç birbirine girdi. Zincirleme kazada şans eseri yaralama olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Son kaza ise Kışla Sanayi Sitesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre, iki araç kafa kafaya çarpıştı. Şans eseri kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Araçlar tutulan kaza tutanaklarının ardından olay yerinden ayrıldı.

Yorum Ekle