SON DAKİKA

EREĞLİ KEPEZ'DE İNTİHAR

Kdz. Ereğli’de Kepez Mahallesi Kayalık Sokak’ta yaşayan 2 çocuk annesi N.A.(25) sabah saatlerinde 2. kattan atlayarak intihar etti. 24 Aralık, 2013 09:36 Güncelleme: 24 Aralık, 2013 09:36 EREĞLİ KEPEZ'DE İNTİHAR

Ereğli'de evli ve iki çocuk annesi genç kadın oturduğu evin penceresinden kendisini boşluğa bırakarak intihar etmek istedi.

Olay, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kepez Mahallesi Kayalık sokak’ta meydana geldi. Sabah herkesin uyuduğu bir saatte pencereye çıkan N.A. (25) 6 katlı apartmanın 2. Katındaki pencereden kendisini boşluğa bırakarak beton zemine düştü. Gürültüye uyanan yakınları pencereden baktıklarında N.A.’yı kanlar içerisinde yerde yatarken görünce 112 sağlık görevlilerine haber verdiler. Sağlık ekipleri N.A.’yı burada yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile özel bir hastaneye kaldırdılar. Yoğun bakıma alınan ve hayati tehlikesi devam eden N.A.’nın evli ve 2 çocuk annesi olduğu ve bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri intihar olayının yaşandığı apartmanın önünde ve N.A.’nın yaşadığı evde inceleme yaptı.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Ekle