SON DAKİKA

EREĞLİ İÇİN VARIZ

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye meclis üyeleriyle birlikte MÜSİAD Kdz.Ereğli Şubesi’ni ziyaret etti. 11 Aralık, 2013 17:46 Güncelleme: 11 Aralık, 2013 17:46 EREĞLİ İÇİN VARIZ

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye meclis üyeleriyle birlikte MÜSİAD Kdz.Ereğli Şubesi’ni ziyaret etti.

Posbıyık, “MÜSİAD Ereğli’deki önemli sivil toplum örgütlerinden bir tanesi. Sürekli işbirliği halindeyiz.  Başarılarınızın daim olmasını diliyoruz. Ereğli’ye hizmet etmek için beraber olduğumuzu birbirimize destek olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum “ dedi.

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı İbrahim Sezer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile MÜSİAD Eski Başkanlarından Faruk Yazıcı ve Yusuf Karaoğlu da hazır bulundu.

EREĞLİ İÇİN HER ZAMAN İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ereğli’nin gündeminde yer alan konular konuşulurken, Başkan Posbıyık “ MÜSİAD  Ereğli’deki önemli sivil toplum örgütlerinden bir tanesi. Sürekli işbirliği halindeyiz.  Başarılarınızın daim olmasını diliyoruz. Ereğli’ye hizmet etmek için beraber olduğumuzu birbirimize destek olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum “ dedi.

Başkan Posbıyık, daha sonra MÜSİAD Başkan ve üyelerine Ereğli’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

MÜSİAD Şube Başkanı İbrahim Sezer ise Ereğli Belediyesi ile her zaman Ereğli için işbirliği halinde olduklarının altını çizdi.

 

Yorum Ekle