SON DAKİKA

Ereğli Fenerbahçeliler Derneği’nden vefa örneği!..

Ereğli Fenerbahçeliler Derneği’nden vefa örneği!.. 12 Eylül, 2017 10:38 Güncelleme: 12 Eylül, 2017 10:38 Ereğli Fenerbahçeliler Derneği’nden vefa örneği!..

Bir süre önce yeni dernek binasında hizmet vermeye başlayan Karadeniz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği’nden vefa örneği…

Karadeniz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği bir süre önce Murtaza Mahallesi Orta Sokak Orhan Gazi Caddesi Orhan Gazi Caddesi üzerinde  Halkbank Karadeniz  Ereğli Şubesi yanında hizmet vermeye başlayan dernekte,  dernek odalarından birine de vefa örneği olarak “Ali Deliak Yemek Salonu” adı verildi. 

Karadeniz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği  Başkanı Serdar Özbek, bir süre önce dernek binamızı Murtaza Mahallesi Orta Sokak’ta Halkbank yanında yer alan 4 katlı binamızda hizmete açtık. Derneğimizde bir vefa örneği olarak merhum Üyemiz Ali Deliak’ın adını da yaşatacaklarını söyledi.

AZİZ YILDIRIM GELECEK…

Özbek konuya ilişkin   yaptığı açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verdi;” Derneğimizi bir süre önce Murtaza Mahallesi Orta Sokak Orhan Gazi Caddesi üzerinde yer alan 4 katlı binamıza taşındık. Yeni binamızda  taraftarlarımız daha geniş, ferah ve nezih ortamda karşılaşmaları izleme fırsatını elde edecekler.  Ayrıca  binamızda gün içinde yemek salonlarımızda yemek  servisimizde var. Salonlarımızda sadece üyemiz, taraftarımız değil Karadeniz Ereğli halkı yemek yiyebilecek.  

Derneğimizin resmi açılışını ilerleye günlerde Fenerbahçe  Spor Klubü  Başkanı Aziz Yıldırm’a ve üyelerin katılımıyla gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Tam net tarih belli değil, Fenerbahçe Spor Kulübümüzle görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede tarih belli olacak, açılışımızı Aziz Yıldırım yapacak.  

VEFA ÖRNEĞİ…

Derneğimizde  geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Özgürlükçü ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Zonguldak İl Başkanı, koyu bir Fenerbahçe taraftarı ve Yönetim Kurul Üyemiz Ali Deliak’ın adını derneğimizde yaşatacağız.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Özgürlükçü ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Zonguldak İl Başkanı, koyu bir Fenerbahçe taraftarı Yönetim Kurul Üyemiz olan arkadaşımız Ali Deliak’ı  toprağa verdik. Yönetim Kurul  Üyemizi, can kardeşimizi toprağa vermenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yönetim Kurul Üyemizin adını derneğimizde yaşatacağız. Dernek odalarımızdan birine, “ALİ DELİAK YEMEK SALONU “ adını verdik. Derneğimizde  üyemizin adını yaşatacağız bunu haketti…Onunla   geçirdiğimiz günleri de unutmayacağız. Mekanın cennet olsun HOŞÇA KAL DOSTUM!..!”

Hatırlanacağı gibi Dernek Başkanı Özbek, merhum Deliak’ın vefatının ardından sosyal paylaşımda yaptığı açıklamada da duygusal cümlelerle paylaşmıştı : “İyi bir muhasebeci olabilir insan hatta iyi bir devrimci de olabilir. Hatta hatta iyi bir lider de olabilir. Ama Ali gibi iyi insan olamaz. Son yolculuğundaki manşeri kalabalık senin insan sevgine geldi dostum. Senin yokluğuna alışmak zor olacak Devrettiğin bayrağı hiç bırakmayacağız. HOŞCAKAL DOSTUM” dedi.

 

Yorum Ekle