SON DAKİKA

Ereğli Belediyespor kadrosuna 2 yeni takviye yaptı...

03 Ocak, 2023 21:39 Güncelleme: 03 Ocak, 2023 21:39 Ereğli Belediyespor kadrosuna 2 yeni takviye yaptı...

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor devre arasında kadrosuna 2 yeni takviye yaptı. Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, profesyonel ligden transfer edilen kaleci Ersel Çetinkaya ve stoper Yusuf Orhan ile sözleşme imzaladı. 

Kdz. Ereğli Belediyespor devre arasında kadrosunu güçlendiriyor. Eflatun Beyazlı ekip, şampiyonluk mücadelesi verdiği 5. Grupta 2. Yarı öncesi profesyonel ligden 2 oyuncuyu transfer etti. 

Takıma katılan kaleci Ersel Çetinkaya ve stoper Yusuf Orhan için Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ın makamında imza töreni düzenlendi. Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş, As Başkan Deniz Koca, Mali İşler Sorumlusu Recep Köksal, Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz ve Teknik Direktör Taner Alpak’ın katıldığı imza töreninde Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Belediyespor’u tercih eden profesyonel lig oyuncuları Yusuf Orhan ve Ersel Çetinkaya’ya başarılar diledi. 

POSBIYIK: EREĞLİ’NİN HASRETİNİ GİDERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

Kdz. Ereğli’nin bir çok eksikliğini giderdiğini ancak futboldaki hasretini gidermek için çalıştıklarını belirten Başkan Posbıyık; “Ereğli tarihi, doğası, kültürü ve insanıyla güzel bir yerdir. Ereğli’nin birçok eksikliğini giderdim ancak gideremediğimiz tek eksikliğimiz var futbol. Ereğli halkı futbola çok meraklı. Bizim 1. Ligde kız takımımızda var ama erkek takımının maçlarında burası müthiş kalabalık oluyor ama 20 yıldır hasretle bir üst lige çıkmak için şampiyonluk bekliyor. Biz inşallah yönetim, teknik heyet, sporcular ve taraftarlarımızla el ele verip bir birimizi tamamlayıp bir şeyler yapmak istiyoruz. Sizlere güveniyoruz. Her zaman yanınızdayım, desteğim” dedi. 

Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş ta transferde futbolcunun karakterine ve disipline önem verdiklerini belirterek devre arası transferlerinin süreceği mesajını verdi. 

Teknik Direktör Taner Alpak da, “Ereğli’ye severek, isteyerek geldim. 4 senedir Ereğli’yle bir gönül bağım oluştu, nasip bu seneymiş. İnşallah Kdz. Ereğli’yi layık olduğu yere çıkartacağız” dedi. 

Futbolcular Ersel Çetinkaya ve Yusuf Orhan da Ereğli’de bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek başarı sözü verdiler. 

Başkan Posbıyık sözleşmenin imzalanmasının ardından oyunculara Ereğli’nin festivaller tarihini anlatan Fest Ereğli kitabını hediye etti.

Yorum Ekle