SON DAKİKA

Ereğli Belediyespor, Bartınspor ile berabere kaldı

Kdz. Ereğli Belediyespor ile Bartınspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 3. hafta mücadelesi, karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. 08 Ekim, 2017 14:01 Güncelleme: 08 Ekim, 2017 14:01 Ereğli Belediyespor, Bartınspor ile berabere kaldı

Kdz. Ereğli Belediyespor ile Bartınspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 3. hafta mücadelesi, karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

BAL Ligi 6. Grupta Kdz. Ereğli Belediyespor ile Bartınspor arasında oynanan ve baştan sona nefes kesen , Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aykut Manioğlu, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sporseverlerin izlediği  karşılaşmada puanlar paylaşıldı.

Konuk ekip Bartınspor’un 17. dakikada Mustafa Ünver ile 1-0 öne geçtiği karşılaşmada eflatun beyazlıların 44. dakikada Emre Berkan ile bulduğu gol, geçersiz sayılırken konuk ekip devreye 1-0 üstün girdi.

2. yarıya daha istekli başlayan ve 63.dakikada Eray Şekerci’nin çift sarı karttan oyundan atılması ile 10 kişi kalan rakibi karşısında rakip kaledeki baskısını iyice arttıran eflatun beyazlılar,  81.dakikada kazandığı penaltıdan  İbrahim Ülüm ile sonuç alamazken, 85.dakikada Burak Toker’in golü ile 1-1’i  buldu.

Maçta başka gol olmayınca taraflar 1 puanı paylaştı.

Yorum Ekle