Ana Sayfa Güncel Ereğli Belediyespor, 1074 Çankırıspor’u 4-1 mağlup etti...

Ereğli Belediyespor, 1074 Çankırıspor’u 4-1 mağlup etti...

Bal Ligi 5. Grup’ta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor sahasında konuk ettiği 1074 Çankırıspor’u 4-1 mağlup etti.

Giriş Tarihi: 22 Mart 2023 Çarşamba 17:34
Ereğli Belediyespor, 1074 Çankırıspor’u 4-1 mağlup etti...

Bal Ligi 5. Grup’ta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda konuk ettiği 1074 Çankırıspor’u 4-1 mağlup etti.
Baştan sona Ereğli Belediyesor üstünlüğü ile geçen maçta ilkyarı 10. Dakikada Hakan Salgırboyu, 45 ve 45+3’de Recep Akkemik’in attığı gollerle 3-0 sona erdi.
Maçın ikinci yarısının 72. Dakikasında 1074 Çankırıspor Salih’in ayağından bulduğu golle durumu 3-1’e getirirken Ereğli Belediyespor’da Ertuğrul Yalman durumu 4-1 yaptı ve maçın skorunu belirledi.
Maçı Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, TSO Başkanı Arslan Keleş, Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş, maçın hafta içi olmasına rağmen çok sayıda sporsever takip etti.

YORUMLAR
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu habere de bakabilirsiniz Her lokması hayat buluyor..

Her lokması hayat buluyor..

Kurumsal

İçerik

Gündem

Siyaset

Teknoloji

Yukarı Çık