SON DAKİKA

ERDOĞAN ZİYARETLERİNE HIZ VERDİ

Demokratik Sol Parti Kdz Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Recep Erdoğan, yerel seçimlere kısa bir zaman kala kurum ve kuruluş ziyaretlerine hız verdi. ‘Herkes bizden, biz herkesten’ diyerek yol haritası belirleyen Erdoğan; Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti. 08 Aralık, 2013 12:28 Güncelleme: 08 Aralık, 2013 12:28 ERDOĞAN ZİYARETLERİNE HIZ VERDİ

DSP Ereğli Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Erdoğan ve beraberinde DSP Zonguldak İl Başkanı Nedim Ünal, Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur ile bazı il ve ilçe yöneticileri, ilk olarak Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker’i makamında ziyaret etti. Tetiker yanı sıra Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ve Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın’ında dahil olduğu ziyarette; ilçenin geçmişten bugüne ekonomi değerlerine ilişkin sohbet edilirken, bundan sonra ki süreçte de ‘neler yapılabilir’ konuları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

İŞ VE AŞ VERENİN ÖNÜNÜ AÇMAK GEREK...

Ereğli’nin huzura ve değişime ihtiyacı olduğunu dile getiren Başkan Adayı Recep Erdoğan; esnafın ve sanayicinin ilçe katma değerine katkı sağlayabilmeleri için elinden tutulması gerektiğini söyleyerek, yine ilçeye yatırım yapmak için gelecek yatırımcılara ilişkinde; “Ereğli bir fabrika kurmak isteyen yatırımcının önünü açmak gerekir” dedi.

Erdoğan’ın halk tarafından sevilen bir kişi olduğunu ifade eden TSO Başkanı Yaşar Tetiker, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti de dile getirirken Erdoğan ve ekibine başarılar diledi.

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASINI DA ZİYARET ETTİLER

Başkan Adayı Dr. Recep Erdoğan ve DSP’li heyetin ikinci ziyareti KDZ. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’na oldu. Başkan Cevdet Civelek ve Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük’le yaklaşık bir saat görüşen Dr. Recep Erdoğan, şoför esnafının yaşadığı sıkıntıları birinci ağızdan dinledi. Hem şehir trafiğini hem de şoför esnafını rahatlatacak projelerinin olduğunu ifade eden Erdoğan, Civelek ve Küçük’e çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Ereğli Şube Başkanı Cevdet Civelek’te, Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Erdoğan’a, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle