SON DAKİKA

ERDOĞAN ZİYARET TURLARINDA

Ereğli, DSP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Recep Erdoğan, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Eğitim-İş Sendikasını ziyaret ettiğini bildirdi. 31 Ocak, 2014 15:54 Güncelleme: 31 Ocak, 2014 15:54 ERDOĞAN ZİYARET TURLARINDA

Ereğli, DSP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Recep Erdoğan, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Eğitim-İş Sendikasını ziyaret ettiğini bildirdi.
Dr. Erdoğan Yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti.
Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Oda seçimlerinde yeniden seçilerek güven tazeleyen Cevdet Civelek ve ekibini ziyaret eden Erdoğan, yönetimi kutlarken, 30 Mart'tan sonra kolektif çalışacakları sivil toplum ve meslek kuruluşları arasında Şoförler Odası’nın ilk sıralarda yer aldığını ifade etti.
Civelek de, ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Dr. Erdoğan’a başarı dileğinde bulundu.
Bu ziyaretin ardından Eğitim-İş Ereğli Temsilciliği’ne geçen DSP Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Erdoğan, öğretmenlerin sorunlarını dinledi.
Eğitim-İş Şube Başkanı Cengiz Başaran da, Erdoğan’a başarı dileğinde bulundu. Dr. Erdoğan Eğitim-İş Sendikası yöneticileri ile Ereğli’nin sosyal, ekonomik ve kültürel konularında fikir alışverişinde bulundu.
Diğer yandan Erdoğan, beraberinde DSP İl Başkanı Nedim Ünal ve partililerle, ilçedeki esnaf vatandaşlarla da görüşerek sorunlarını dinledi.

Yorum Ekle