SON DAKİKA

ERDEMİR EMEKLİLERİ YEMEKTE BULUŞTU

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanlığı tarafından, Erdemir'den emekli olan işçiler yemekte buluşturuldu. 07 Aralık, 2013 13:22 Güncelleme: 07 Aralık, 2013 13:22 ERDEMİR EMEKLİLERİ YEMEKTE BULUŞTU

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanlığı tarafından, Erdemir'den emekli olan işçiler yemekte buluşturuldu. Büyük Anadolu Ereğli Otel'deki yemeğe Sendika Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, önceki dönem başkanı İlhami Erdoğ, sendikada daha önce görev yapmış yöneticiler, bir Erdemir emeklisi olan Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Metal Koop Başkanı Erdal Özdemir ve emekli işçiler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Türk Metal Şube Başkanı Odabaş, yemeğin amacının Erdemir'e hizmet vermiş büyüklerine vefa göstermek olduğunu söyledi. Odabaş, "Şu an burada bir ekmek yiyorsak, bunda emeği olan ve Erdemir'i bu noktaya getiren emekli büyüklerimiz için ne yapabiliriz diye düşünerek böyle bir yemek tertip etmeyi uygun bulduk. Bunu sayın genel başkanımız ve genel merkez yöneticilerimizle paylaştık. Çok güzel bir düşünce olduğunu söylediler. Biz Erdemir'de bir aileysek, burada bu şehri bir noktaya getiren sizin gibi büyüklerimiz ve çalışanlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Bugün ben burada işveren yetkililerimizin de olmasını isterdim. Biz işveren yetkililerimizi çağırdık, herhalde işleri yoğundu, sizlerle birlikte olacak zamanı ayıramadılar. Takdir sizlerin. Erdemir burada bakidir, herkes gelip geçer. Ereğli ve Erdemir bir bütündür." dedi. Konuşmanın ardından geçilen yemekte emekli işçiler, eski günleri yâd ederek sohbet etti.

Yorum Ekle