SON DAKİKA

EĞİTİME HER ZAMAN DESTEĞİZ

Kdz. Ereğli Turgut Reis İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği yöneticileri ve okul yönetimi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. 18 Aralık, 2013 15:56 Güncelleme: 18 Aralık, 2013 15:56 EĞİTİME HER ZAMAN DESTEĞİZ

Kdz. Ereğli Turgut Reis İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği yöneticileri ve okul yönetimi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Turgut Reis İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Birgül Demir ve üyeleri ile okul yönetimi Başkan Posbıyık’ı ziyaret etti.

Okul Aile Birliği yöneticileri okullarının durumu hakkında Başkan Posbıyık’a bilgi vererek destek istedi.

EĞİTİME YATIRIM YAPILMALI

Başkan Posbıyık ise okullara sahip çıkılması gerektiğini belirterek “Her iki günde bir  okulumuz geliyor ve bizden çeşitli taleplerde bulunuyor. Okul aile birliklerimizin ve okul yöneticilerimizin çektiği sıkıntıları en iyi bilenlerden birisiyim. Başkan olmadan önce okul aile birliklerinde görev aldım. Sizler önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Biz belediye olarak okullarımıza elimizden geldiği kadar destek oluyoruz. Okullarımız direkt bize bağlı değil ancak; biz her türlü desteği sağlıyoruz. Okullarımıza yatırım yapılmalı. Eğitim çok önemli. Gençlerimizin eğitim kalitesini yükseltmeliyiz.” dedi.

Başkan Posbıyık , yetkililere okulda inceleme yapılması konusunda talimat verdi.

 

Yorum Ekle