SON DAKİKA

"DOĞUDAN BATIYA ANADOLU" ve "TAŞLARIN SİHİRLİ GÜCÜ"KARMA SERGİSİ AÇILDI

Kdz.Ereğli'de , Doğudan Batıya Anadolu ve Taşların Sihirli Gücü, Yılbaşı Karma Sergisi 21 Aralık 2013 Cuma günü Yalı Caddesi Ceviz Cafe'de açıldı. 22 Aralık, 2013 15:32 Güncelleme: 22 Aralık, 2013 15:32 "DOĞUDAN BATIYA ANADOLU" ve "TAŞLARIN SİHİRLİ GÜCÜ"KARMA SERGİSİ AÇILDI

Kdz.Ereğli'de , Doğudan Batıya Anadolu ve Taşların Sihirli Gücü, Yılbaşı Karma Sergisi 21 Aralık 2013 Cumartesi günü Yalı Caddesi Ceviz Cafe'de açıldı.

Berin Özmadenci'nin Doğudan Batıya Anadolu Sergisi ve Ceyda İdil'in Taşların Sihirli Gücü adını verdiği sergi 28 Aralık 2013Cumartesi, gününe kadar saat 11.00 ile 18:00 arası açık kalacak.

Sergi hakkında S Rota Haber'e açıklamada bulunan Özmadenci, Sergiyi açmamda ki amacım 8 ilin  meşhur yöresel ürünlerini tanıtmak, Kırşehir mermeri, Siirt battaniyesi, Urfa ve Mardin Midyat'a özel tamamen Suryani ustalarının yaptığı görünmesi gereken ürünlerini Kdz.Ereğli'ye getirdiğimiz için onur duyuyorum" dedi.

Kültürel bir misyon üstlendiğini belirten Özmadenci, Türkiye zengin bir kültüre sahip, her yerinden cevher çıkmakta, ürünlerimiz ilk olarak Elif Lions Derneği'nde görücüye çıktı, aldığım izlenimler sonucu, Ceyda Hanım'la ortak karar alarak bu sergiyi açmaya karar verdik, oldukça da ilgi görmekte, umarım Sergimizin faydası olur" şeklinde konuştu

 

Yorum Ekle