SON DAKİKA

DEV DALGALAR KAFETERYA VE ÇOCUK PARKINI VURDU

Zonguldak-Kozlu Sahil yolunda mendireği aşan dev dalgalar kafeteryaya girdi. Su altında kalan çocuk parkı hasar gördü. Kafeteryanın önündeki beton zemin çatladı. 10 Aralık, 2013 16:59 Güncelleme: 10 Aralık, 2013 16:59 DEV DALGALAR KAFETERYA VE ÇOCUK PARKINI VURDU

Zonguldak-Kozlu Sahil yolunda mendireği aşan dev dalgalar kafeteryaya girdi. Su altında kalan çocuk parkı hasar gördü. Kafeteryanın önündeki beton zemin çatladı.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, vatandaşları tehlikeye karşı uyardı. Kafeterya ve çevresine güvenlik şeridine alan ekipler, vatandaşları parka yaklaştırmadı. Zonguldak liman arkasında da etkili olan kuvvetli fırtınada oluşan dalgalar, mendireği aşarak metrelerce boya ulaştı.

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji yetkililerinden alına bilgiye göre, gün içinde saatteki hızı 40-70 kilometre arasında değişen fırtınada dalga boyunun 4 metre civarında olduğu kaydedildi. Kuvvetli fırtına ile kar ve tipinin yarın da etkili olacağını belirten Meteoroloji yetkilileri, denizcileri uyarırken, balıkçı teknelerinin limanda demirlediği görüldü.

Yorum Ekle