SON DAKİKA

Depremzedeler için formasını açık arttırmaya çıkardı

Ereğli'de, ortaokul öğrencisi futbolcu genç kız, okul takımı olarak Türkiye ikinciliği elde ettiği takımda giydiği 10 numaralı formayı depremzedelere yardım amacıyla açık artırma ile satışa çıkardığını duyurdu. 13 Şubat, 2023 21:15 Güncelleme: 13 Şubat, 2023 21:15 Depremzedeler için formasını açık arttırmaya çıkardı

Ereğli'de, ortaokul öğrencisi futbolcu genç kız, okul takımı olarak Türkiye ikinciliği elde ettiği takımda giydiği 10 numaralı formayı depremzedelere yardım amacıyla açık artırma ile satışa çıkardığını duyurdu.
İlçedeki Ereğli Lisesi 9. Sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Aslı Ecren Sünger, Kahraman Maraş merkezli depremlerin öğrencileri de derinden üzdüğünü söyledi.
Bu doğrultuda, başlatılan yardım kampanyalarına öğrenci arkadaşları ile biriktirdikleri harçlıkları ile aldıkları çeşitli çocuk kıyafet ve ihtiyaçlarını, bağışladıklarını belirten Sünger, şöyle dedi:
“Daha ne yapabiliriz diye düşünürken, bir anda, Atatürk Ortaokulu olarak Karadeniz Ereğlimize Okullarararası Türkiye Şampiyonasında ikincilik getirdiğimiz başarımız aklıma geldi. Aynı zamanda aynı okulda okuduğum yıllarda takım kaptanı olarak yer aldığım Atatürk Ortaokulu kız futbol takımında giydiğim 10 numaralı formayı bu vesileyle sosyal hesabım üzerinden açık arttırma ile satışa çıkarmayı düşündüm. Tamamen sembolik ve manevi değere sahip bu girişimim sayesinde formamı iyi bir bedelle satarak, yine depremzede çocuklarımızın bir ihtiyacını daha karşılamak istiyorum. Duyuruyu yaptığım adresime bazı teklifler gelmeye başladı. Talep edilmesi halinde bana ‘asli_ecren61’ kodlu instagram adresimden yazabilirler. İnşallah iyi bir hayırsever bu isteğime yanıt verir. Formamı satabilmem halinde, alacağımız bedelin miktarını da yatırdığımız banka hesabına ait dekontu paylaşarak duyuracağım.”

Yorum Ekle