SON DAKİKA

Demirtürk: "Cumhur ittifakı 5 vekil çıkaracak”

Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Bayram Bozkurt, Sağanak yağmura rağmen seçim çalışmasını sürdürdüğü Kdz. Ereğli Sanayi Sitesinde açıklamamarda bulundu. 28 Nisan, 2023 08:25 Güncelleme: 28 Nisan, 2023 08:25 Demirtürk: "Cumhur ittifakı 5 vekil çıkaracak”

Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Bayram Bozkurt, Sağanak yağmura rağmen seçim çalışmasını sürdürdüğü Kdz. Ereğli Sanayi Sitesinde açıklamalarda bulundu.
MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Yönetim kurulu ile Ülkü Ocaklarından kalabalık bir partili grup ile sanayi esnafını ziyaret eden Bozkurt, “Sağanak yağmur bereketi Kışla esnafımızın teveccühü ile birleşti ve bizler için oldukça verimli bir gün oldu.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy, Milliyetçi Hareket Partisine de 1 oy talep eden Bozkurt şunları söyledi:
“Bugün Kdz. Ereğli Kışla Sanayii bölgesini ziyaret ettik. Olumsuz hava şartları ve yoğun yağmur yağışına rağmen tüm kışla esnafı ile görüşüp bir oy Sayın Cumhurbaşkanımıza bir oy da Milliyetçi Hareket Partisine talep ettik. Bu ziyaretler esnasında sanayi esnafı ile detaylı sohbetler etme fırsatı bulduk. Sanayi esnafının yoğun samimiyet, ilgi ve alakaları eşliğinde bizlerden talep ve genel şikayetlerini birlikte değerlendirdik. Bir çok esnafımızdan aldığımız ortak şikayet “ daha önceki Milletvekillerinin verdikleri sözleri tutmadıkları ve hatta seçimden sonra bir daha esnafımızı ziyaret etmedikleri ve sorunlarla asla ilgilenmedikleri “şikayeti ile karşılaştık.
Neyse ki esnafımızın Milliyetçi Hareket Partisi ve vekillerine güveninin tam olduğunu öncesinde kime oy vermiş olursa olsunlar bu sefer Milletvekilliği sorumluluğunu Milliyetçi Hareket Partisi adaylarına vereceklerini ifade ettiler.
Yağmurun bereketi Kışla esnafımızın teveccühü ile birleşti ve bizler için oldukça verimli çalışmalar gerçekleştirdiğimiz bir gün oldu.
Bugün bizlerle birlikte hareket eden teşkilat mensuplarımıza ve samimiyetle bizleri iş yerlerinde misafir eden ve oy taleplerimize tam destek sözü veren tüm kışla esnafına teşekkür ederiz.”
DEMİRTÜRK, “CUMHUR İTTİKAFI OLARAK 5 VEKİL ÇIKARACAĞIZ.”
MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Zonguldak’ta Cumhur ittifakının 5 vekil çıkaracağını belirterek, “ Partimize büyük bir teveccüh var. Bunu seçim çalışmaları yaptığımız sahada görüyoruz. İddia ediyorum, Cumhur ittifakı 5 vekil çıkaracak”ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle