SON DAKİKA

DEMİRTAŞ'TAN GÜLÜÇ HALKINA JEST

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Gülüç Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Gökhan Demirtaş, beraberinde eşi Işıl Demirtaş , Belediye Meclis Üyesi adayları Ayşe Akçabelen,Çetin Demirci ve Gülüç Cumhuriyet Halk Partisi Yönetimden Nesrin Bergüzar 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla Gülüç Çengel Burnu Sitesi sakinlerini tek tek ziyaret ederek Gülüç için temiz bir sayfa amacıyla sabun hediye ettiler. 15 Şubat, 2014 11:49 Güncelleme: 15 Şubat, 2014 11:49 DEMİRTAŞ'TAN GÜLÜÇ HALKINA JEST

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Gülüç Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Gökhan Demirtaş, beraberinde eşi Işıl Demirtaş , Belediye Meclis Üyesi adayları Ayşe Akçabelen,Çetin Demirci ve Gülüç Cumhuriyet Halk Partisi Yönetimden Nesrin Bergüzar 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla Gülüç Çengel Burnu Sitesi sakinlerini tek tek ziyaret ederek Gülüç için temiz bir sayfa amacıyla sabun hediye ettiler.

İki insanın arasındaki sevginin, dünyayı değiştirecek güce sahip olduğunu söyleyen Demirtaş, “Her sıkıntı ve zorluk sevgi ile aşılabilir. Bizim yolumuz sevgiden ve saygıdan geçiyor. Vatandaşlarımın bu özel gününde mutluluklarını paylaşmaktan memnuniyet duydum. Mutluluk, paylaştıkça çoğalır, bizde bu vesileyle vatandaşlarımızı kapı kapı tek tek ziyaret ederek günün hatırası olarak daha temiz ve yaşanabilir bir Gülüç için kalpli sabun hediye ettik"dedi.

 

Yorum Ekle