SON DAKİKA

Demirtaş: "huzur ve mutluluk dolu nice bayramlara"

Demirtaş: "huzur ve mutluluk dolu nice bayramlara" 31 Ağustos, 2017 09:37 Güncelleme: 31 Ağustos, 2017 09:37 Demirtaş: "huzur ve mutluluk dolu nice bayramlara"

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Mesajında bayramları; barış ve dayanışmanın egemen olduğu özel günler olarak tanımlayan CHP'li Demirtaş, bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş mesajında şunları ifade etti:

"Bayramlar kardeşlik, sevgi ve paylaşma duygularını pekiştiren, birlik ve beraberliğin sağlandığı, huzurun  egemen olduğu özel günlerdir.

Dileğim, bu bayramda da karşılıklı saygı ve sevginin öne çıkması, kıvanç ve tasada birlik ruhunun yaşama geçirilmesi, dargınlıkların sona erip dostlukların güçlenmesidir...

Ülkemiz maalesef son dönemde demokratik kazanımlarını birer birer yitirmeye, yoksullaşmaya, her alanda adaletten uzaklaşmaya başlamıştır.

Ancak ülkeyi yönetenlerin hataları bizi umutsuzluğa sevk etmemelidir. Çünkü adaletin hakim olacağı, demokrasinin ilerleyeceği, özgürlüklerin genişleyeceği, birlik ve beraberliğin sağlanacağı, kavgaların bitip, huzurun sağlanacağı güzel günler yakındır. Güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz. 

Tüm yurttaşlarımızın ve  İslam aleminin Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, bayramın bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim...”

Yorum Ekle