SON DAKİKA

DEMİRTAŞ: "BAYANLARA GÜVENİYORUM"

CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Mustafa Demirtaş, Gülüç'te ki bayanlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Demirtaş burada yaptığı konuşmada "Biz seçimi sizlerle kazanacağız. Sizlere güveniyorum. Gülüç'te Belediye Başkanlığını kazandığımızda bayanlarımız hazırladığımız projeleri hayata geçireceğiz" dedi. 12 Ocak, 2014 16:40 Güncelleme: 12 Ocak, 2014 16:40 DEMİRTAŞ: "BAYANLARA GÜVENİYORUM"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Mustafa Demirtaş, Gülüç'te ki bayanlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Demirtaş burada yaptığı konuşmada "Biz seçimi sizlerle kazanacağız. Sizlere güveniyorum. Gülüç'te Belediye Başkanlığını kazandığımızda bayanlarımız hazırladığımız projeleri hayata geçireceğiz" dedi.
Bu sabah Sevgi Barış Dostluk Kafe'de gerçekleşen kahvaltıya Gökhan Demirtaş'ın eşi Işıl Demirtaş, CHP Gülüç Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yalçın'ın yanı sıra Gülüçlü yaklaşık 100'e yakın kadın katıldı. CHP Kdz. Ereğli İlçe ve Gülüç Belde Teşkilatı Kadın kollarının da katıldığı kahvaltıda Demirtaş seçimde en fazla bayanlara güvendiğini söyledi.
Gülüç için çok güzel sosyal projeler hazırladıklarını ifade eden Demirtaş "Dere kenarına kafeteryalar, gezi alanları, fitnes aletleri ve çocuk oyun parkları kuracağız. Bayanlarımız için Cumhuriyet Halk Evleri oluşturacağız. Bayanlarımız Cumhuriyet Halk Evi'ne gelip düzenlenen kurslara katılacaklar. Yine her mahalleye çocuk parkı ve spor aletleri koyacağız" diye konuştu.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın aday olurken kendisine tam destek verdiğini hizmetleri Ereğli Belediyesi'nin destekleri ile yapacaklarını ifade eden Demirtaş "Ereğli'de hangi hizmetler varsa, bu hizmetlerden Gülüç halkı da yararlanacak. Yollarımızın tamamını asfaltlayacağız. Biz sizlerle bu güne kadar Gülüç'te hep birlikte olduk. Belediye başkanlığını kazandığımızda da yine birlikte olacağız. Belediye meclisi listemizde bayan meclis üyeleri yer alacak. O meclis üyelerimiz sizlerin isteklerini ve sorunlarını dinleyip birlikte sorunları çözeceğiz" dedi.
Gülüçlü kadınlar Demirtaş'ın konuşmasına uzun süre alkışlayarak kendisine tam destek vereceklerini söylediler. Kahvaltıya katılan kadınlar daha sonra Demirtaş ile birlikte toplu fotoğraf çektirdiler.
Yorum Ekle