SON DAKİKA

“Demir Danışmanlık” Ereğli'de, hizmete açıldı

Ereğli'de yeni bir işletme “Demir Danışmanlık” Hizmete açıldı 05 Ekim, 2017 16:25 Güncelleme: 05 Ekim, 2017 16:25 “Demir Danışmanlık” Ereğli'de, hizmete açıldı

Ereğli’de ticaret kervanına bir yeni firma daha eklendi. 

Ev temizliği, iş yeri, apartman temizliği, kurumsal temizlik hizmetleri, site temizliği, Apartman yönetim işleri, evde hasta bakım ve refakatçi hizmetlerinin yanı sıra 7/24 istediğiniz marka ve model araç kiralama hizmeti sunacak olan Demir Danışmanlık Firması Ereğlilerin hizmetine girdi.

Şirket sahibi Murat Kuzu, yaptığı açıklamada, uzman kadromuzla, Ereğli halkına kaliteli ve profesyonel şekilde hizmet vermek adına Uzun Çarşı No:16/1 Erinç Giyim Üstünde faaliyetlerimize başladık.” Dedi

Demir Danışmanlık olarak yaptıkları hizmetleri S Rota Haber Gazetesi ile paylaşan Kuzu, apartman temizliği çok önemlidir. Apartmanlarda günde onlarca insanın kullandığı asansör kapıları, merdiven korkulukları, ziller zamanla yüzlerce mikrop barındırırlar. Bir çok hastalığa yol açarlar. Profesyonel ekibimiz apartman temizliğini özenle gerçekleştirmektedir.

Ev temizliği hizmetimiz ile "gündelikçi bulma” telaşından insanları kurtarıyoruz, Temiz bir işyerinde çalışmak, herkesin en doğal hakkı. Yüksek motivasyon ve sağlık için işyeri temizliği kurallarına titizlikle uyularak İşyeri temizliği içinde profesyonel ekibimizle her zaman hazırız.

BIRAKIN BİZ YÖNETELİM, SİZ HAYATA ZAMAN AYIRIN

Apartman yöneticiliği hizmetide kurumumuzun faaliyetleri arasında önemli bir rol oynamaktadır. Site ve apartmanlar da en çok karşılaşılan sorunlardan bir tanesi olan, “Kimin yönetici olacağı” tartışması ve “Aidatların toplanma sorunudur… 

Site, apartman, gibi ortak yaşam alanlarının yönetiminin ülkemizde meşakkatli bir iş olduğu, buralarda yaşayan sakinler veya kat malikleri tarafından bu işin yapılmasının bazı sakıncalar oluşturduğu, amatör bir düşünce ile bu hizmetlerin yapılmasından ve dolayısıyla hukuki mevzuatın gereklerinin tam olarak yerine getirilmemesinden kaynaklanan eksikliklerin önemli mali sorumluluklar yarattığı düşüncesinden hareketle Apartman yöneticiliği hizmeti de vermekteyiz.

Apartmanlarda aidatlar zamanında ödenmediği ya da onarımlar iyi yapılmadığı zaman herkes yöneticiyi suçlar, yöneticide aidatları toplayamadığı için komşuları ile tartışır. Sürekli yüz yüze baktıkları için icra takibi de başlatılamaz. Biz dışarıdan yönetici olduğumuz için herkese eşit mesafede gideriz, tahsilatlarımızı gününde ve zamanında yaparız. İşler bu şekilde yürüyünce, site/apartmandaki herkes dost kalır, arkadaşlık, komşuluk ilişkileri sağlıklı bir şekilde yürür. Biz de işimizi sağlıklı bir şekilde yaparız. Böylece oto kontrol sistemi ile hızlı, ekonomik, güvenilir, garantili ve denetlenebilir bir yönetim anlayışına dayalı yönetim sistemi gerçekleştirilir.dedi. 

Kuzu, hasta bakıcılığı, refakatçilik ve Araç Kiralama hizmetlerinin şirket bünyesinde  yer aldığını sözlerine ekledi. 

Daha fazla bilgi almak için 0372 316 90 11 – 0532 416 25 67 Numaralı telefonlardan irtibata geçiniz.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
E
Editör6 yıl önce

Bilal Bey, Haberin altında bulunan numaraları arayarak yetkiliden bilgi alınız.

b
bilal6 yıl önce

Hastane yolu uzerinde 18 dairelik bir apartmanimiz var buraya yonetici firma ariyoruz ucret nekadar olur acaba

C
Canan Candan6 yıl önce

Hayirli olsun kardesim

Yorum Ekle