SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kdz. Ereğli’ye müjde

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Zonguldak’a geldi. 04 Haziran, 2021 16:43 Güncelleme: 04 Haziran, 2021 16:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kdz. Ereğli’ye müjde

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Zonguldak’a geldi.

Zonguldak programına Uzun Mehmet Camii’nin açılışı ile başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış öncesinde yaptığı konuşmasında Kdz. Ereğli’ye de bir camii yapılacağını söyledi.

Konuşmasında, “Karadeniz Ereğlisi’nden de benzer bir müjde olabilir” ifadesine yer veren Erdoğan; bu cümlesine Uzun Mehmet Camii’nin açılış kurdelesini keserken “Şimdi de inşallah hedef Karadeniz Ereğli’de bulacağımız bir yerde camii inşaa etmektir” diyerek açıklık getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kdz. Ereğli ile ilgili konuşmasını değerlendiren AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; “Sayın Cumhurbaşkanımıza öncelikle Zonguldak ilimizi ziyaretinden ve Kdz. Ereğli ilçemiz ile ilgili hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bozkurt, şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Uzun Mehmet Camii’nin açılışında ‘Karadeniz Ereğlisi’nden de benzer bir müjde olabilir’ ifadesi bizleri heyecanlandırmış ve ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘Bulacağımız bir yerde Kdz. Ereğli’de de bir camii inşaa edeceğiz’ yönündeki söylemleri üzerine derhal harekete geçerek, gerek Kaymakamlık gerekse Belediye Başkanlığı makamları ile istişarelerimize başlayacağız. En kısa sürede camii yerini bulup, yapacağımız çalışmaları bir dosya halinde Sayın Cumhurbaşkanımıza sunarak; gerek mimarisi, gerek kapasitesi ve gerekse çevre düzenlemesiyle güzel bir eseri ilçemize kazandırmak istiyoruz.”

Yorum Ekle