SON DAKİKA

Çocuklar 23 Nisan'da doyasıya eğlendiler...

Başkan Posbıyık bu işi biliyor, Çocuklar 23 Nisan'da doyasıya eğlendiler... 23 Nisan, 2023 14:48 Güncelleme: 23 Nisan, 2023 14:48 Çocuklar 23 Nisan'da doyasıya eğlendiler...

 

KDZ. EREĞLİ’NİN ÇOCUKLARI 23 NİSAN’DA GÖNÜLLERİNCE BAYRAM YAŞADI

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İnönü Parkı’nda Çocuk Şenliği düzenlendi. Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, düzenlenen şenliğe katılan vatandaşların bayramını kutladı.

ÇOCUKLAR İÇİN ATÖLYELER

Kdz. Ereğli Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel çocuk şenliği düzenledi. Çocuklar, Atatürk Anıtı arkası, Oyuncak Evi ve tüm İnönü Parkı’nda açık havada, onlarca etkinlik masasında eğlenceli atölyelere katıldı, hareketli oyunlara dahil oldu, dans edip, şarkılara eşlik ettiler.

Aileleriyle birlikte şenliğe katılan çocuklar, seramikten resime, dokumadan, mozaiğe, sepetten, akıl oyunlarına, taş baskıya, müzikten, dansa, eski oyunlardan, tiyatroya, masala, kitaba, kuklaya, itfaiye parkuru, bilimsel bilgiler, mini hayvanat bahçesi ne kadar pek çok etkinlik ile bayramı gönüllerince yaşadı.

BAŞKAN POSBIYIK ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık eşi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, meclis üyeleri ile birlikte şenlik alanında vatandaşların bayramını kutladı. Etkinliklere katılan çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Posbıyık, şenliğe katılan ve emek veren herkese teşekkür etti.

 

 

Yorum Ekle