SON DAKİKA

CİVELEK YENİ YÖNETİMİ İLE POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve Yönetim Kurulu üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti. 05 Şubat, 2014 12:47 Güncelleme: 05 Şubat, 2014 12:47 CİVELEK YENİ YÖNETİMİ İLE POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve Yönetim Kurulu üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti. Kongrenin ardından yeni yönetimin kurum ve kuruluşlara teşekkür ziyaretlerinde bulunduğunu belirten Civelek, sorunların çözümünün birlik ve beraberlikten geçtiğine vurgu yaptı.

Civelek konuşmasında şunları söyledi: “Genel kurulumuzu yaptık, arkadaşlarımız ile güzel bir seçim oldu. Gürültüsüz Ereğli’ye yakışır bir seçim oldu. Bir yarıştı esnaf bizi tercih etti. Esnafımızın çözülmeyen sorunlarını belediyemiz ile birlikte en iyi şekilde işbirliği içerisinde iyi diyaloglar kurarak çözeceğiz. Her geçen gün belgeler, genelgeler çıkıyor. Bu genelgeler ve belgeler de işimize gelmiyor. Kurumlar arasında belediye olsun, Kaymakamlık olsun, emniyet olsun, arkadaşlarımızı esnafımızı temsil edeceğiz. Hak ve hukuklarını en iyi şekilde koruyacağız. Yeni seçilen arkadaşlarımız ile birlikte ziyarete geldik. Başkanımız bizi hoş karşıladı inşallah güzel çalışmalar da olacak” dedi.

Yeni yönetime başarılar dileyen ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Posbıyık ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Hayırlı uğurlu olsun, kongrede ben de vardım muhteşem bir kongre oldu. Çok samimi bir ortam içerisinde Ereğli’ye yaraşır tarzda herkesin birbirine saygı kuralları çerçevesinde hareket ettiğini gördük. Kazanana da kaybedene de hayırlı olsun diyorum. Önemli olan Ereğli’nin kazanması, Ereğli’nin kazandığına inanıyorum. Kongre güzel geçti, Muharrem Coşkun beri aradı ağabeylik yaptığın için teşekkür ediyorum dedi. Yönetimdekileri tanıyorum Ereğli için güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Ereğli Belediyesi’nin Şoförler Odası ile çalışmaları oluyor her zaman birbirimize destek oluyoruz. Ön bilgileri alıyor nasıl hareket edilmesi noktasındayız. Ereğli Belediyesi olarak her zaman katkı vermeye hazırız. Hayırlı olsun başarılar temenni ediyorum, inşallah el ele Ereğli’yi daha iyi noktalara getireceğiz”

Ziyaret bir süre daha sıcak bir sohbet ile devam etti.

Yorum Ekle