SON DAKİKA

Cezaevi alanına Tarım ve Orman Bakanlığı onay verdi

Cezaevi alanına Tarım ve Orman Bakanlığı onay verdi 03 Ocak, 2023 21:24 Güncelleme: 03 Ocak, 2023 21:24 Cezaevi alanına Tarım ve Orman Bakanlığı onay verdi

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt Yunuslu Köyü sınırları içerisinde yapılması planlanan açık ve kapalı cezaevinin 72 dönümlük arsası için Tarım ve Orman Bakanlığı’nın gerekli olan onayı verdiğini verdiğini belirterek yatırım programına alınacağını söyledi.
Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Yunuslu Köyü mevkisine yapılacak olan cezaevi projesi için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan beklenen onayın geldi. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada cezaevi projesi için gerekli olan onayın geldiğini ve yatırım programına alınacağını ifade etti. Başkan Bozkurt açıklamasında “Kdz. Ereğli ilçemize ilk planda 400 açık ve 400 kapalı olmak üzere 800 kişilik cezaevi yapımı için Yunuslu Köyü sınırları içerisinde yer alan 72 dönümlük arsa için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan beklenen onay geldi. Verilen bu onayın ardından proje yatırım programına alınacak. Bu yatırımın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen her kese çok teşekkür ediyorum. Kdz. Ereğli’mize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum Ekle