SON DAKİKA

CANDAN'DAN ÜNİVERSİTELİLERE ÖĞÜTLER

Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Hüseyin Çavuşoğlu ile birlikte Avrasya Kulübü Grubundan 45 öğrenci, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan’ı TBMM’de ziyaret etti 05 Aralık, 2013 17:09 Güncelleme: 05 Aralık, 2013 17:09 CANDAN'DAN ÜNİVERSİTELİLERE ÖĞÜTLER
Bülent Ecevit Üniversitesi Avrasya Kulübü Grubu Başkanları Nurettin Taşdemir ve Emre Amir ile İlahiyat, Siyaset Bilimleri, İktisat, Fen Edebiyat, Mühendislik ve İletişim Fakültesinden öğrenciler Milletvekili Candan’a taleplerini, görüşlerini ve beklentilerini ilettiler.
Candan’da ülkemizin genç bir nüfusa sahip olduğunu belirterek, gençlerimize çok çalışmalarını tavsiye ederek, ‘Geleceğin Türkiye’sini sizler özellikle de üniversiteli gençler kuracaktır dedi.
Candan ayrıca; Ekonomik kalkınmada bir üst seviyeye çıkmak için AR-GE çalışmaları ve üniversitelerimizin vereceği katkının çok önemli olduğunu belirtirken, üniversiteli öğrenciler de, sorumluluklarının farkında olduklarını ifade ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti belirtiler.
Yorum Ekle