SON DAKİKA

Çaldıkları paralarla yakalandılar: 3 Gözaltı

Karadeniz Ereğli'de park halinde bulunan bir otomobilin camı kırılarak içerisinden yüklü miktarda paranın çalınmasıyla ilgili 3 şüpheli gözlatına alındı. 10 Şubat, 2023 14:26 Güncelleme: 10 Şubat, 2023 14:26 Çaldıkları paralarla yakalandılar: 3 Gözaltı

Ereğli'de park halinde bulunan bir otomobilin camı kırılarak içerisinden yüklü miktarda paranın çalınmasıyla ilgili 3 şüpheli gözlatına alındı.

Emniyet müdürlüğünün yaptığı açıklamada: "08.02.2023 günü Kdz. Ereğli İlçemiz Bağlık Mahallesinde park halinde bulunan bir otomobilin camı kırılarak içerisinden yüklü miktarda paranın çalınması ile ilgili Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğümüze müracaat edilmiştir. Ekiplerimizce yapılan güvenlik kamera incelemesi, tanık, müşteki ifadeleri sonrası, Olayla ilgili şüpheli (B.S.), (S.N.), ve (Y.K) isimli 3 şahıs yakalanmıştır. Şüphelilerden (S.N.) isimli şahsın yapılan üst aramasında çalınan paranın bir miktarı ele geçirilmiştir. Ayrıca şahısların evlerinde ve araçlarında yapılan armada metamfetamin olarak tabir edilen uyuşturucu madde tespit edilmiştir. 09.02.2023 günü adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli şahıstan (S.N.) ve (B.S.) tutuklanmış, (Y.K.) isimli şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır." denildi.

Yorum Ekle