SON DAKİKA

Bozkurt, incelemelerde bulundu

Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, beraberindeki heyet ile Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. 20 Kasım, 2022 13:02 Güncelleme: 20 Kasım, 2022 13:02 Bozkurt, incelemelerde bulundu

Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, beraberindeki heyet ile Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Bozkurt konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamasında “Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte; Çalışmalarına başlanan Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin inşaat alanında incelemelerde bulunarak, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü yetkilileri ile Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatının yapım işini alan Menteş İnşaat yetkilisi Vahdettin Menteş’ten çalışmalar hakkında bilgiler aldık. 400 gün içerisinde yapımı tamamlanacak olan merkezimizin taban alanı 2 bin metre kare ve 5 katlı olacak. İçerisinde 30 ünite bulunacak. Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçelerimizin diş sağlığı noktasında tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek çok modern bir sağlık kompleksini ilçemize kazandırıyoruz” dedi.

Yorum Ekle