SON DAKİKA

Bozkurt: "Her şey AK Parti ile daha güzel olmaya devam edecektir."

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Av. Saffet Bozkurt, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.. 01 Mayıs, 2023 14:28 Güncelleme: 01 Mayıs, 2023 14:28 Bozkurt: "Her şey AK Parti ile daha güzel olmaya devam edecektir."

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Av. Saffet Bozkurt, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken, gittiği köy ve mahallelerde büyük coşku ile karşılanıyor. Bozkurt Artıklar köyünde meşale ve havai fişeklerle karşılandı.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den Milletvekili olarak isminin gelmesi ile çalışmalarına başlayan ve dur durak bilmeyen Av. Saffet Bozkurt, dün akşam da seçim çalışmasına Fındıklı, Artıklar, Çamlıbel ve Üveyikli Köylerinde devam etti.
ARTIKLAR KÖYÜNDE MEŞALE VE HAVAİ FİŞEKLERLE KARŞILANDI…
Beraberindeki heyet ile Artıklar köyüne geçen Av. Saffet Bozkurt, köy girişinde coşkulu kabalağın meşale ve havi fişekleri ile karşılandı. Diğer köylerde olduğu gibi burada da herkesle tek tek selamlaşan Av. Saffet Bozkurt Bozkurt, seçim çalışmalarında gösterilen ilgiye karşı duygu dolu anlar yaşadığı, bu sevgiyi Milletvekili olduğunda aynı karşılıkla verip, hizmetler getirerek vereceğini belirtti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Av. Saffet Bozkurt, konuşmasında " Gösterilen ilgi gösteriyor ki kararınızı vermişsiniz. Bizde sizin emrinizde olacağız. Her şey AK Parti ile daha güzel olmaya devam edecektir. Hizmet noktasında beklentilerinizi biliyorum, onları karşılayacağım. Sizden sandıklarda daha güçlü desteğinizi bekliyorum, vereceğinize de inanıyorum."
Ziyaretler yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.

Yorum Ekle