SON DAKİKA

Bozkurt, Aday Adaylığını Müracaatını Yaptı...

Bozkurt, Aday Adaylığını Müracaatını Yaptı... 16 Mart, 2023 15:39 Güncelleme: 16 Mart, 2023 15:39 Bozkurt, Aday Adaylığını Müracaatını Yaptı...

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt ilçe başkanlığından istifa ederek Milletvekili Aday Adaylığını müracaatını yaptı.

Aday adayı Bozkurt yaptığı sosyal medya paylaşımında; “AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Kurucu İlçe Başkanımız Sayın Muhammet Köse, önceki dönem ilçe başkanlarımız Sayın Ali Kemal Karaca, Mehmet Fatih Çakır, İlçe Başkan Vekilimiz Sayın İbrahim Sezer, Ormanlı Belediye Başkanımız Bayram Başol, Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Kalkan, Belde Başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerimiz ile AK Parti Zonguldak İl Başkanımız Sayın Muammer Avcı’ya AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı müracaatımızı yaptık. Destek olan tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbim AK Davamızı bir kez daha muzaffer kılacaktır.” dedi.

Bozkurt aday adaylık müracaatını yaparken İlçe Teşkilatı Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse, önceki dönem ilçe başkanları Ali Kemal Karaca ve Mehmet Fatih Çakır, İlçe Başkan Vekili İbrahim Sezer, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Teşkilat Başkanı Mustafa Kalkan, belde başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri destek olarak Saffet Bozkurt’un yanında bulundu.

Yorum Ekle