SON DAKİKA

Bir “Merhaba” İle başlayan hikaye 9. Yılını kutluyor.

Bir “Merhaba” İle başlayan hikaye 9. Yılını kutluyor. 27 Eylül, 2022 06:27 Güncelleme: 27 Eylül, 2022 06:27 Bir “Merhaba” İle başlayan hikaye 9. Yılını kutluyor.

9 Yıldır en doğru, en iyi haberleri vermek için uğraşan S Rota Haber Gazetesi daha nice yıllara halkın sesi olmaya devam edecek.

Tüm zorluklara rağmen hedefimiz elbette ki gazetemizi en iyi yerlere taşımak ama aynı zamanda bu şehre de katkı sunmak adına var gücümüzle ayaktayız. Bunda da başarılı olduk. Atılan manşetler, yapılan haberler, yazılan köşe yazıları ile bundan sonra da şehrimize ve ülkemize katkı sunmaya devam edeceğiz.

Günümüzde değişen teknoloji ile birlikte yazılı basının gücünü kaybettiği ve hatta yerel yazılı basının tükenmek üzere olduğu bir süreçte gazetelerin değeri yeteri kadar anlaşılamaz ama geçmişten bugüne toplumsal hafızanın kazındığı yerdir bu mecra.

Artık hem teknolojinin etkisi hem de artan girdi fiyatları yüzünden baskı yapamaz hale gelmiş durumdayız. Kağıt fiyatları, matbaa fiyatları, büro giderleri ve her geçen gün azalan gelirler yazılı medyayı günbegün dönüşü olmayan bir sona doğru yaklaştırıyor. Her birimizin elinde artık akıllı telefonlarI var, istediğimiz her yerde saniyeler içerisinde istenilen habere ulaşabiliyoruz.

Dokuz yıllık bir arşiv oluşturmayı başardık. Umarım bunu çeyrek, yarım ve yüzyıllara taşıyabiliriz.

Daha nice başarılı gelecek yıllar için geçmiş 9 yıl.

Gazetemizin ad günü kutlu olsun.

 

Yorum Ekle