SON DAKİKA

BENOTTON İLE ŞIKLIĞINIZI TAMAMLAYIN

Genç ve dinamik çizgisiyle, United Colors Of Benetton, zengin model ve çarpıcı renk seçenekleriyle 2014 kışına hazır 18 Aralık, 2013 16:24 Güncelleme: 18 Aralık, 2013 16:24 BENOTTON İLE ŞIKLIĞINIZI TAMAMLAYIN

Genç ve dinamik çizgisiyle, United Colors Of Benetton, zengin model ve çarpıcı renk seçenekleriyle 2014 kışına hazır.

Tüketicilerin gereksinimlerini karşılayacak çeşitlilikte ürünler sunmakta olan Kdz.Ereğli United Colors Of Benetton ,en soğuk ayları capcanlı güneşi kıskandıracak renklerle defediyor.

Gri bir günün en iyi ilacı nedir? tabi ki de capcanlı yaz renklerine sahip ürünler, eğer kış mevsimi iyi ruh halinizi grinin elli tonu ile bozmaya çalışıyorsa Benotton'ın pratik, çok havalı ve sıcacık gökkuşağı renklerine sahip kıyafetleri her zaman ki gibi imdadınıza yetişiyor.

Benetton Kışın bu soğuk günlerinde % 30'a varan indirimleriyle de içinizi ısıtıyor. Sizde bu indirimi kaçırdım diye üzülmemek istiyorsanız acele edin, yeni yıl alışverişinizi şimdiden yapın hazır olun.

United Colors Of Benetton Kdz.Ereğli İşletmecisi Çiğdem Bostan, S Rota Haber'e yaptığı açıklamada, Benetton,2014 kış sezonu için çok şık ve kullanışlı tasarımlardan oluşan bir koleksiyon hazırladı. Farklı desen ve modellere sahip ürünler mevcut, bunun yanı sıra,Renkler ise; kışın kasvetinden uzak, kırmızı, yeşil, turuncu gibi göz alıcı renklerle şenlenmiş. Aksesuar olarak ise; bereler, atkılar ve deri eldivenler ön planda,Koleksiyonda hazır giyim ürünlerinin yanı sıra ayakkabı, çanta, parfüm, saat, güneş gözlüğü ve bavul da bulunuyor.
Benetton, renklerini bebek ve çocuklara 012 koleksiyonuyla yansıtıyor. Benetton’un büyükler için tasarladığı koleksiyonun “minyatürü” görünümündeki 012 ürünleri arasında, çok  şık kombineler yer alıyor.

Sıradışı bir tasarım anlayışını benimseyen Benetton'ın bünyesinde bulunan Sisley ürünlerinde mağazamızda mevcut, Dünyanın dört bir yanından esintiler taşıyan kıyafet ve aksesuarlar, özgürlüğüne düşkün kız ve erkekler için, her sezon belirgin bir tarz yaratıyor.Sofistike modelleri ve yaratıcı söylemleriyle farklı olmak isteyenleri mağazamıza bekliyoruz"dedi.

United Colors Of Benetton

Adres: Meydanbaşı Caddesi Ereğli Lisesi Karşısı

 


Yorum Ekle