SON DAKİKA

Bayram Bozkurt: "Ormanlı'nın bizlerden beklentisi büyük ve güveni tam"

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Bayram Bozkurt, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, İlçe ve Belde Teşkilatları ile birlikte Ormanlı'da esnaf ve pazar yeri ziyareti gerçekleştirdi. 29 Nisan, 2023 08:07 Güncelleme: 29 Nisan, 2023 08:07 Bayram Bozkurt: "Ormanlı'nın bizlerden beklentisi büyük ve güveni tam"

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Bayram Bozkurt, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, İlçe ve Belde Teşkilatları ile birlikte Ormanlı'da esnaf ve pazar yeri ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekili Adayı Bayram Bozkurt:
"Bugün yağmur ve soğuk havaya rağmen Ormanlı esnafı bizleri çok sıcak bir ilgi ile karşıladı. Tüm esnafımız ile tek tek selamlaşıp, görüşme imkanı bulduk. Esnafımızın dertlerini ve vekil olmamız halinde bizlerden taleplerini dinledik. Bu görüşmeler sonucunda gördük ki; Ormanlı'nın bizlerden beklentisi büyük ve güveni tam. İnşallah meclise girdiğimiz takdirde halkımızın ve esnafımızın güvenine layık olacağız. Tüm esnafımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk de:
"Ormanlı'da son yıllarda yükselen bir Milliyetçi Hareket Partisi ivmesi var. İnsanlarımızın güveni bizlere gün geçtikçe artıyor. Hakkımızın ve esnafımızın bizlere olan samimiyeti ve teveccühü bizlere güç veriyor. Gördüğümüz samimiyet sandığa yansıdığı takdirde Milliyetçi Hareket Partisi her il, ilçe ve bölgede tahmin edilenin ve bir takım anketlerin çok üzerinde oy alarak hak ettiği vekil sayısına ulaşacaktır. Tüm Ormanlı halkına ve esnafına Teşkilatımıza ve Milletvekili adayımıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum." diyerek açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle