SON DAKİKA

Başarı belgeleri ve ödüller takdim edildi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatıyla Terzi İlkokulu öğretmenlerine başarı belgesi takdim edildi. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığının öykü yarışmasında Türkiye 1. si olan Muhammet Furkan Davulcu'ya da ödülü verildi. 29 Nisan, 2021 07:22 Güncelleme: 29 Nisan, 2021 07:22 Başarı belgeleri ve ödüller takdim edildi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatıyla Terzi İlkokulu öğretmenlerine başarı belgesi takdim edildi. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığının öykü yarışmasında Türkiye 1. si olan Muhammet Furkan Davulcu'ya da ödülü verildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Millî Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, program kapsamında Ereğli İlçesi Terzi İlkokuluna ziyarette bulunmuştu. Okulumuzda incelemelerde bulunan Sayın Ziya Selçuk, öğretmenlerimizin çalışmalarını takdirle karşılayarak yönetici ve öğretmenlerimizi Başarı Belgesi ile ödüllendirdi. Ayrıca başarılı çalışmalarından dolayı Kaymakamlık tarafından da Başarı Belgesi verilen öğretmenlerimize belgelerini İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu makamında takdim etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TOSUN tarafından da okulumuza hediye edilen renkli yazıcıyı öğretmenlerimize teslim etti. Öğretmenlerimiz Sayın İsmail Çorumluoğlu’na yaptıkları ziyarette öğrencilerinin yapmış olduğu avizeyi hediye ettiler. Kaymakamımız yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ederek, başarılarının devamı dileklerinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen “Bir İlkbahar Öyküsü” öykü yarışmasında Türkiye 1.si olarak ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil eden Kdz. Ereğli İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencimiz Muhammet Furkan DAVULCU, Sayın Kaymakamımız İsmail ÇORUMLUOĞLU tarafından çeşitli hediyeler ve Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir. Öğrencimize hediyelerini ve belgesini takdim eden Sayın Kaymakamımız öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Yorum Ekle