SON DAKİKA

Azman ve ekibinden Yapıcı ve Posbıyık’a ziyaret

Azman ve ekibinden Yapıcı ve Posbıyık’a ziyaret. 09 Şubat, 2023 14:01 Güncelleme: 09 Şubat, 2023 14:01 Azman ve ekibinden Yapıcı ve Posbıyık’a ziyaret

 Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi yönetimi protokol ziyaretlerine başladı.

Ereğli’deki son kooperatif seçimlerinde Cevdet Civelek’e karşı 1500’e 8 oy gibi ezici çoğunlukla seçim kazanan Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, beraberinde yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

Azman Kaymakam Yapıcı’yı ziyaretinde, yeni yönetim ve denetim kurulunu tanıtırken, Kooperatif olarak Kahraman Maraş merkezli depremlerde ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlardan da bahsetti.

Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak, deprem bölgesine yardım amaçlı 500 bin lira yardımda bulunduklarını anlatan Azman, aynı zamanda başkanlığını yürüttüğü ve Zonguldak, Bartın ile Karabük’ü kapsayan Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi 32. Bölge Başkanlığı olarak da toplamda 3 milyon 500 bin lira bağışı Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifler Birliğine gönderdiklerini kaydetti.

Azman, Ereğli olarak, üyelerle birlikte bölgeye ulaştırılmak üzere aynı yardımlarda da bulunacaklarını sözlerine ekledi.

POSBIYIK ZİYARETİ

Azman ve beraberindekiler, ikinci ziyaretlerini Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a gerçekleştirdiler.

Posbıyık’ın kapıda ve samimi şekilde karşıladığı Azman, depremzedelere yönelik yardımlardan bahsettiği ziyarette, Sevgi barış dostluk Salonu’nda gerçekleştirdikleri Kooperatif Genel kurulunda belediye olarak yer tahsisi ve bazı destekleri dolayısıyla yönetim kurulu adına teşekkür etti.

Posbıyık da, genel kurul ile ilgili detaylı bilgi edindiğini belirtirken, Azman ve yönetimini kutladı.

Azman’ın ziyaretlerinde, Yönetim Kurulu üyeleri Yücel Oktay, Zafer Hüseyin Durmaz. Aydın Karadağ ve Altan Şahinler ile Denetim Kurulu Üyeleri  Sabri Dinç ile Onur Karaarslan ile eski Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özer hazır bulundu.

Yorum Ekle