SON DAKİKA

Anne Sevda ve oğlu Hüseyin aynı tabutta defnedildi

Anne Sevda ve oğlu Hüseyin aynı tabutta defnedildi 10 Şubat, 2023 14:05 Güncelleme: 10 Şubat, 2023 14:05 Anne Sevda ve oğlu Hüseyin aynı tabutta defnedildi

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden Ereğlili 6 vatandaşın cenazeleri ilçeye getirildi.

Kavaklık Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Kurt ve Emine Kurt’un kızı Sevda Selçuk, damadı Volkan Selçuk ve 3 torunu Beren Su Selçuk, Derin Selçuk ve Hüseyin Mehmet Selçuk ile Süleymanlar Mahallesi Kandili Lojmanları sakinlerinden Erdemir’den emekli Mustafa Saim İnce ve Nigar İnce’nin kızları ve Mustafa İnce’nin kız kardeşi Buse İnce, Kahramanmaraş depreminde hayatlarını kaybetmişlerdi. Yaşanan felaket sonrasında yaşamını yitirenlerin cenazeleri, akşam saatlerinde ilçeye getirildi. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı morga alınan Sevda Selçuk, Volkan Selçuk, Beren Su Selçuk, Derin Selçuk ve Hüseyin Mehmet Selçuk ile Buse İnce, 10 Şubat Cuma günü öğle namazına müteakip Bozahane camisinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandılar.

EMEKLİ OLDUKTAN SONRA MARAŞ’A YERLEŞMİŞLER…

Yaşanan deprem de ailece hayatlarını kaybeden Selçuk ailesi, baba Volkan Selçuk’un emekli olmasının ardından Kahramanmaraş’a yerleşmiş. Kısa süre önce ailece yeniden Ereğli’ye yerleşme kararı alan Selçuk ailesi, kararlarını uygulayamadan yaşanan yüzyılın felaketinde yaşamlarını yitirdi. Ayrıca Sevda Selçuk ve 2 buçuk yaşındaki çocukları Hüseyin Mehmet Selçuk aynı tabutta getirilirken aynı mezara defnedileceği öğrenildi.

 

Yorum Ekle