SON DAKİKA

AK PARTİ,ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASINI ZİYARET ETTİ

AK Parti heyeti, 37. Olağan Genel Kurulu yapan Şoförler ve Otomobilciler Odasının yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 21 Ocak, 2014 19:29 Güncelleme: 21 Ocak, 2014 19:29 AK PARTİ,ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ederek tekrar göreve seçilen Cevdet Civelek ve Yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

37. Olağan Genel Kurulda kavgasız ve gürültüsüz bir kongre gerçekleştirdiklerini belirten Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek; ‘’Türkiye’nin bir çok yerinde yapılan kongrelere göre çok iyi, kavgasız ve gürültüsüz bir kongre geçirdik. Seçim bitti ve işimizin başındayız. Bundan sonra da bize oy veren vermeyen tüm şoför esnafımızın hizmetindeyiz” dedi.

İlçe Başkanı Fatih Çakır’da kongrede yönetime seçilen tüm üyelere başarılar dileyerek, “Ereğli’mizde önemsediğimiz Sivil Toplum Kuruluşlarının başlarında gelen Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda göreve gelen tüm ekibinize hayırlı olsun dileyerek yeni dönemde başarılar diliyoruz. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak her zaman şoför esnafımızın yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi.

Civelek, ziyarette gündeme gelen kantar ve asfaltlama çalışması yapılacak Gülüç-Kepez yolu üzerinde yapılacak cepler ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

AK Parti heyeti ve Şoförler ve Otomobilciler Odası yeni yönetimi bir süre daha şoför esnafının sıkıntıları ve yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

 

Yorum Ekle