SON DAKİKA

AK Parti'de Kadın Kolları yönetimi belli oldu

AK Parti'de Kadın Kolları yönetimi belli oldu 05 Mart, 2021 07:05 Güncelleme: 05 Mart, 2021 07:05 AK Parti'de Kadın Kolları yönetimi belli oldu

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Kadın Kollarında yönetim değişti. AK Parti’de önceki dönem Ereğli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunan ve yapılan son kongrede Saffet Bozkurt’un İlçe Başkanlığında Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyesi seçilen Fatma Doğru, Genel Merkez tarafından yeniden Kadın Kolları Başkanlığına atandı. Doğru’nun Başkanlığındaki İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri de belli oldu.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Gençlik Kolları Başkanı Tunay Berber, Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı İbrahim Sezer’in katılımıyla İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda; Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile tanıştı.

Toplantıda konuşan Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yürümekten memnuniyet duyduklarını vurgulayarak; Erdoğan’ın her zaman kadınları siyaset sahnesinin en önemli köşesinde tuttuğunu, kadınların her zaman siyasetin içerisinde yer alması gerektiği hususunda söylediklerine atıfta bulunarak bu yolda onunla birlikte yol yürümekten gurur duyduklarını belirtti. Ayrıca Doğru, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği hak mücadelesine Kdz. Ereğli’den destek vermeye hazır olduklarını, bunun için de kimseyi ayırt etmeksizin millet için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Toplantıda söz alan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tunay Berber, AK Parti içinde bulunmaktan ve İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ile beraber çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek; birlikte daha güzel işler başaracaklarını ve 2023’e emin adımlarla yürüyeceklerini ifade etti.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı İbrahim Sezer de Kadın Kolları Yönetimini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ise göreve geldikleri günden beri kimseyi ayırmadan, ‘sen, ben’ değil, ‘biz’ sloganıyla hareket ederek çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Ayrıca Bozkurt, vatandaşların taleplerinin kendileri için önemli olduğunu, yöre halkına hizmet etmekten büyük gurur ve sevinç duyduklarını belirterek; Kadın Kolları yönetimine başarılar diledi ve Kadın Kollarının Başkan Fatma Doğru önderliğinde yapacağı güzel çalışmalarda en büyük destekçileri olacaklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile tanıştı. Toplantı, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’un Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine gül takdim etmesinin ardından sona erdi.

Fatma Doğru Başkanlığındaki AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulunda şu isimler yer alıyor:

Ayşe Kırdar, Betül Gümüş, Büşra Doğan, Derya Okur, Döndü Arslan, Duygu Bilgi, Elif Arslan, Emine Erdoğan, Emine Mazlum, Fatma Öztürk, Fatma Arslan, Güler Pehlivan, Gülsemin Hasçelik, Hava Erecek, Hava Keskin, Hayriye Türk, İlknur Celayir, Maide Acar, Özlem Uysal, Pınar Coşkun Eryiğit, Reyhan Karanfil, Semra Saha, Sevgi Acar, Songül Söğüt, Şerife Cerrah, Tuğba Yılmaz, Tülay Gürhan, Türkan Dönmez, Türkan Sezgin.

Yorum Ekle