SON DAKİKA

AK PARTİ KADIN KOLLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı Kadın Kolları ve üyeleri 29 Ocak 2014 tarihinde atanan yeni kadın kolları Başkanı Cahide Bilgin ile kahvaltıda buluştu 05 Şubat, 2014 18:51 Güncelleme: 05 Şubat, 2014 18:51 AK PARTİ KADIN KOLLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı Kadın Kolları ve üyeleri 29 Ocak 2014 tarihinde atanan yeni kadın kolları Başkanı Cahide Bilgin ile  kahvaltıda buluştu.Sıcak bir ortamda geçen kahvaltı'ya, Kdz.Ereğli Ak Parti Belediye Başkan Adayı Op.Dr.Hüseyin Uysal'ın eşi Sevim Uysal ve Kadın Kolları üyeleri katıldı.

Kdz.Ereğli Kadın Kolları ilçe başkanı Cahide Bilgin kahvaltı öncesin'de Sevim Uysal'a parti rozetini sundu.

Kahvaltıda konuşma yapan AK Parti Kdz.Ereğli ilçe Kadın Kolları Başkanı Cahide Bilgin önümüzde yerel seçimler var, kadın kollarımıza çok iş düşüyor. Daha önceki çalışmalarımızda kadın kollarımızın çok çalıştığını biliyoruz. Bu çalışma temposunun daha da artırarak Kdz.Ereğli'de halkımızı Ak Belediyecilik ile tanıştırmak istiyoruz, her gün yüksek tempo ile çalışacağız, Başbakanımızın kadın ve gençlere verdiği önemin farkındayız.

Bizlerde yerel seçimlerede çok çalışarak AK Belediyecilik anlayışını Ereğli'lerle buluşturacağız, Kdz.Ereğli, Zonguldak'ın  en büyük ilçesi, İlçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için elimizden gelen çalışmaları göstereceğiz. Bütün Kdz.Ereğli'li kadınları birlikte çalışmaya davet ediyoruz. En kısa zamanda yönetimimizi oluşturarak bu doğrultuda çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

 

Yorum Ekle