SON DAKİKA

Aday gibi çalışıyor

AK Parti’den Zonguldak Milletvekili aday adayı olan Ömer Yazıcıoğlu; “Bende partime kırgınlık, dargınlık ve küskünlük asla olmaz. Tüm adaylarımızın yanındayım, hepsine başarılar diliyorum. İnşallah, arzu ettiğimiz sonuca hep birlikte ulaşacağız” dedi. 29 Nisan, 2023 15:50 Güncelleme: 29 Nisan, 2023 15:50 Aday gibi çalışıyor

AK Parti’den Zonguldak Milletvekili aday adayı olan Ömer Yazıcıoğlu; aday gösterilmemesine rağmen, sanki adaymış gibi çalışıyor.

Bilindiği gibi Yazıcıoğlu, adayların açıklanmasıyla birlikte AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’na giderek burada 2. Sıradan aday gösterilen Saffet Bozkurt’a ‘hayırlı olsun’ diyerek tebrik edip, başarı dileğinde bulunmuştu. Yazıcıoğlu, aynı şekilde diğer adaylara da adaylıklarının hayırlı olması temennilerinde bulunarak, ‘birlikte çalışacağız’ mesajını vermişti.

Seçim takviminin işlemeye başlamasıyla birlikte gerek Ereğli, Alaplı, Zonguldak ve diğer ilçelerdeki programlara katılarak gerekse vatandaşlarla bire bir temas kurarak AK Parti’nin 14 Mayıs seçimlerinden her zamankinden daha güçlü çıkması için yoğun bir şekilde çalışan Ömer Yazıcıoğlu; Milletvekili adaylarının katılamadıkları programlarda da onların yokluğunu aratmıyor.

Gerek seçim çalışmaları kapsamında katıldığı programlarda gerekse vatandaşlarla yaptığı bire bir görüşmelerde, Türkiye’nin 21 yılda eğitimden sağlığa, milli güvenlikten enerjiye, sanayiden ulaştırmaya, ticaretten tarıma, kültür ve turizmden spora, çevre ve şehircilikten sosyal hizmetlere kadar elde ettiği kazanımları ayrıntılarına kadar anlatan Ömer Yazıcıoğlu; bu çalışma ve yatırımların artarak sürdürülebilmesi için seçmenlerden destek istiyor.

Seçim çalışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Yazıcıoğlu, şunları söyledi:

“Bilindiği gibi Zonguldak’ta partimizden 50’ye yakın aday adaylığı başvurusu yapıldı ve nihayetinde adaylarımız belli oldu ve hepsiyle birlikte sahadayız. Aday gösterilmediğim için partime kırgın, kızgın veya küskün olmam söz konusu bile olamaz. Ben, bu davaya üniversite yıllarımdan itibaren gönül vermiş biriyim. Allah sağlık verdiği müddetçe partime ve partimin çatısı altında ülkeme hizmet etmeye devam edeceğim. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin ilgili kurullarının değerlendirmeleri sonucu belirlenen Milletvekili adaylarımız Sayın Muammer Avcı, Sayın Saffet Bozkurt, Sayın Ahmet Çolakoğlu, Sayın Nejdet Tıskaoğlu ve Sayın Dilek Kaya ile İl, İlçe ve belde yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız, il genel ve belediye meclis üyelerimizin yanı sıra gönüllü vatandaşlarımızın da katılımlarıyla Seçim Koordinasyon Merkezlerimiz tarafından organize edilen programlar dahilinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız, Sayın Cumhurbaşkanımızın bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Meclis’te Cumhur İttifakı olarak çoğunluğu elde ederek istikrarın sürmesini ve ülkemizin büyümeye devam etmesini sağlamaktır.”

 

Yorum Ekle